Social Engagement Management

Home » Oplossingen » Social Engagement Management

iStock_000027690504_Large

Opzetten en beheer van uw social media kanalen

Social media is een communicatie kanaal die heel nauw verbonden is met de dagelijkse bedrijfsvoering. Social media heeft een directe relatie en ook impact alle onderdelen van uw organisatie dan alleen de afdeling communicatie of customer service.

Voor veel bedrijven en instellingen is het naast het voeren van hun kernactiviteiten onmogelijk om ook een actief social media beleid door te voeren en uit te voeren.Dit vergt een strak en gedisciplineerde aanpak waardoor je volgers een reden hebben om je te volgen.Het gaat immers om “relevantie” en deze creëer je door de juiste content op het juiste moment te delen met je fans.

Twitter

Het hebben van een twitter account is maar het begin. Het op regelmatige basis voorzien in updates, interactie en content deling is een tweede. Heeft u al een content strategie of schema?Als u dat niet heeft kunnen wij het samen met u opstellen en vervolgens ook voor u tot executie brengen.

icreativemedia-twitter-bird-lay-800x612

Facebook

Veel organisatie stellen voor zichzelf het mooie en nobele doel om zoveel mogelijk “likes” te verzamelen op hun fanpage.Geweldig idee! Als je als organisatie hier echt iets uit wilt halen zul je toch iets meer engagement moeten creëren om daadwerkelijk profijt van te hebben.

iStock_000023839090_Small

 

Linkedin

Linkedin wordt vaak gezien als de meer zakelijke medium van de populairste kanalen. Ook hier geldt dat je geschikte content voor moet hebben om het juiste publiek aan te kunnen trekken en behouden. Hier is het vaak interessant om interessante ontwikkelingen rond je bedrijf, product of markt met je volgers te delen. CorporateQuest kan u hier in bijstaan in het opzetten en naar de markt brengen van relevante content.

full_7422d2fe-f4bd-4fcd-9e50-a30ed2a66a7c

Webcare

Het kan zijn dat het voor uw organisatie van belang is om ook uitingen over en richting uw bedrijf op social media op een adequate en snelle wijze worden behandeld.

Wij kunnen bij CorporateQuest alle social media kanalen 24/7 monitoren en afhankelijk van uw wensen zullen wij ook gedeeltelijke of complete afhandeling voor u verzorgen via bijvoorbeeld Twitter, Facebook of LinkedIn.

Vanaf 395 euro* per maand kunnen wij u deze activiteiten uit handen nemen. Het kan zijn dat juist een ander medium voor u vooral van belang en relevant is. Wij helpen u hier graag bij.

* prijs per kanaal