Over Corporatequest

Home » Over Corporatequest

Once upon a time

2009
2010
2011
2012
2013
2009
over-cq-2009
In 2009 bestond CorporateQuest nog niet. In dit jaar ontstond echter wel het idee om een scherpzinnige brein met een gedreven persoonlijkheid samen te voegen om een innovatief marketing dienstverlening te vormen. Er was toen nog een uitdaging: Hoe neem je afscheid van een goed betaalde baan en een dure lease auto die je tot je beschikking hebt. Als echte ondernemer kun je die drang op gegeven moment niet meer tegen houden en ga je toch op zoek naar de meest ideale en verantwoorde manier om je plannen vorm te geven. Het einddoel is dan bekend, alle de route moet dan nog bepaald worden.
2010
over-cq-2010
Een jaar later was het zover. Hoewel de oprichting van CorporateQuest ook in dit jaar niet tot stand kwam moest de Audi eraan geloven en de Lexus meermalen gesignaleerd met een vreemde bestuurder achter het stuur. De oplettende lezer zal inmiddels wel door hebben dat wij fan zijn van mooie auto’s. Dat is gelukkig niet het enige wat de oprichters in gemeen hebben. De passie voor het bestuderen, interpreteren en beïnvloeden van klantgedrag is een tweede gemeenschappelijke interesse.
2011
over-cq-2011
De jaren die daarop volgden waren wel belangrijk om alle scherpzinnig- en gedrevenheid in te zetten als interim consultants bij bekende organisaties in Nederland. De opgedane ervaring gecombineerd met de marktontwikkelingen gaven de doorslag voor de op te zetten dienstverlening. Er was een duidelijke verschuiving in de klaninteractie.

Dit is de nieuwe manier om groei te realiseren voor bedrijven. We hadden een missie.

2012
over-cq-2012
Tijdens een heerlijke barbeque op een warme zomerdag is de naam Corporatequest ontstaan. Vrij snel werd dit officieel gemaakt en we konden beginnen

Met veel ambitie, een duidelijke doel in de aktetas en gewapend met een berg expertise gingen we op zoek naar klanten. En met succes.

CorporateQuest is een feit

2013
over-cq-2013
Net als in de wielerronde gaat de wedstrijd iedere dag weer van start. Onze focus ligt niet alleen op de dagwinst, maar ook op een mooie eindzege.

De Oprichters

Sjorstun Paula

Oprichter

Prive: vader, echtgenoot, grootste fan van tennissende dochter

Zakelijk: analytisch, denker en scherpzinnig. Inspirator en visionair

Wilsy Christiaan

Oprichter

Privé: vader, echtgenoot en reislustige sportliefhebber

Zakelijk: resultaatgericht, pragmatisch en proactief. Altijd op zoek naar nieuwe zakelijke kansen