Missie & Visie

Home » Over Corporatequest » Missie & Visie
missie-visie

CorporateQuest is alles behalve een doorsnee strategisch marketing bureau. Waar de traditionele marketeer comfortabel achter zijn bureau zit en de juiste propositie en campagne probeert af stemmen, gaan wij op pad voor conversie.

CorporateQuest combineert de nieuwe social marketing met de traditionele opvattingen. Die uitzonderlijke positie dwingt ons om alert, scherp en actief te zijn. Daardoor is onze cultuur ook anders. Onze omvang zorgt ervoor dat we harder lopen. Beter nadenken. Slimmer nadenken. Groter is niet beter, beter is beter. Niet zozeer wat we doen maakt ons uniek, maar hoe we het doen.

Missie

CorporateQuest wil beter zijn dan andere marketingbureau’s. Onze ambitie is om in onze business de beste partner te zijn en duurzame relaties met onze klanten te onderhouden.

Visie

Klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. CorporateQuest gelooft in het zich maximaal toeleggen op het optimaal neerzetten van de “core” activiteit. Vanuit deze visie zullen wij ons maximaal voor inzetten dat u als klant uw doelstellingen gaat halen.